AC Milan billetter

AC Milan billetter

AC Milan billetter

AC Milan er en av verdens mest suksessfulle fotballklubber og de går fra seier til seier. Vil du reise til Italia for å se dem spille? Da kan du bestille billige Milan billetter her hos oss og se dem spille på hjemmebanen San Siro.

AC Milan er et populært lag som de seneste årene har gjort bra fra seg på fotballbanen. Lagets eier er den italienske politikeren Silvio Berlusconi. Når han kjøpte AC Milan i 1986 hadde han som mål å gjøre Milan til et av verdens beste lag, hvilket han har klart bra. Laget har opplevd både skuffelse og glede gjennom årene, men de siste årene har de gått fra seier til seier og regnes i dag som et av verdens beste lag.

Klubbfargene går i svart og rødt. Det røde er djevelens farge og det svarte er for å skremme motstanderne de møter på San Siro. Arenaen er kjent for sin spesielle atmosfære, dette fordi tribunene befinner seg nært banen. De deler arenaen med rivalene Inter og fotballkampene mellom Inter og Milan lokker publikum fra hele verden. Noe som kan være interessant er at arenaen kalles San Siro av Milan-fansen, men Inter-fansen kaller den Giuseppe Meazza (som også er det offisielle navnet).

Mens Inter består til stor del av internasjonale spillere, består Milan til stor del av italienske spillere. Noen av de spillerne du kan oppleve på fotballbanen når Milan spiller i dag er Dida og Christian Abbiati. Alle er fotballspillere i toppklasse som garantert kommer til å tilby underholdning på høy nivå.

Inviter venner, familie og kollegaer på en fotballreise til Italia og se fotball av høy kvalitet. Bestill billige AC Milan billetter på hjemmesiden vår, vi er Norges største markedsplass for evenementsbilletter og hos oss finner du billetter til det meste. Vi garanterer sikre leveranser av billettene og dersom du har noen spørsmål er det bare å kontakte oss på telefon eller mail.