FC_Inter_billetter

Inter billetter


Om FC Internazionale billetter

FC Internazionale Milano, bedre kendt som Inter, er en fodboldklub fra Milano i Italien. Billetter til Inters kampe kan købes her på Ticket2.com. Inter grundlagdes i 1908 og kommer fra samme by som storholdet AC Milan. Kampene mellem Inter og AC Milan hører til de største lokalbrag i Europa, og kaldes for Il Derby della Madonnina. Inter (også kaldet "Nerazzurri") er en af Europas storklubber i fodbold. Inter har vundet UEFA Champions League to gange og UEFA-cuppen tre gange.

Ligatitlen i Serie A har Inter vundet 5 gange i træk, og det er rekord i Italien. Inter blev europa- og verdensmestre for klubhold i sæsonen 2009/2010. Inter har vundet 29 trofæer i hjemlandet: italienske mestre 18 gange, Coppa Italia 6 gange og Supercoppa Italiana 5 gange. Desuden har de vundet 3 Europacups, 3 UEFA cups, to Intercontinental cups samt 1 FIFA verdenscup. Inters hjemmebane bliver kaldet San Siro (det rigtige navn på stadionet er Giuseppe Meazza), og det et af de største stadions i Italien. Stadionet er opkaldt efter den italienske storspiller Giuseppe Meazza, som spillede i klubben. Inters farver er sort og blå. Inter har spillet i Serie A siden år 1908. Inter er aldrig rykket ned til Serie B, men har spillet i Serie A i hele klubbens historie, noget som varmer om hjertet på Interfans. Inters tid i den bedste række er den længste periode for nogen klub i hele verden. Inter er en af de klubber, som har flest tilhængere i Italien.

Interfans er oftest milanesere fra middelklassen, mens AC Milans fans oftest kommer fra arbejderklassen og først og fremmest fra det sydlige Milano. Inters hardcore fans samles i Curva Nord sektionen på San Siro. Inter har to store rivaler: AC Milan og Juventus. Kampene mod Juventus kaldes "Derby d'italia". Inters præsident Massimo Moratti har snakket om at bygge et nyt stadion til Inter, som skal stå klar til sæsonen 2012-2013.